acne


Om jag ändå hade 2195 kr...

sjuk idag...

Idag är jag sjuk och har jätte ont i halsen,
har inget att göra och börjar bli hostig.
Hoppas ni mår bättre.

top 3 av 3:

chicy:



hm:


forever21:


nytt: top 3 av 3

Nu ska jag börja med en ny sak som heter "top 3 av 3". Då tar jag tre st affärer/webbaffärer lite olika varje gång, och sen väljer jag ut dem tre snyggaste sakerna. Jag ska försöka göra det iaf varannan vecka!

köpt idag!


korallfärgade jeans - gina tricot. Dem var på rea så kostade endast 99kr! Skynda fynda!

tröja - Gina tricot

Leggings-Gina tricot. Var också på rea och enligt mig är dem jättesnygga!

Jag brukar inte köpa så mycket på gina annars men jag har hittat så bra saker där och vill gärna köpa fler saker av rean som har börjat för det fanns mycket snygga saker.

köpt i veckan!


ett vanligt vitt linne - H&M

Jeansleggings(fast är typ jeans) - Gina tricot

gul t-shirt - gina tricot

vit kort t-shirt-åhlens

en bild från katjas&wendelas

Dem här goda
sakerna fick dem :P


Hittade sladdan

YES!


Don't find it?

Hittar inte sladden så jag kan visa vad jag har köpt idag och dagens. Bara så ni vet det är rea på Gina tricot. Köpte lite saker till mig själv väldigt billigt. Idag slutade jag kl 12, väldigt skönt! Köpte en present till Elsa för hon fyller år imorgon!

KATTEN PATTEN

Grattis Katja på födelsedagen, nu är du också en fjortis så kör hårt!
 Ska snart iväg på middag till cio cio (vet inte hur det stavas)
och fira Katja&Wendela som fyller år imorgon!

Spring spring

Nu ska jag gå ut och springa med pappa, see yaaa! En sak bara det var en kille som hette Finn Vinter, haha!

desperat


En liten bild också, haha!
Fast man blir sur när Chandler kommer!

17 again

Alltså jag såg då 17 again igår som ni ser i förra inlägget från igår och jag trodde inte att den skulle vara så jättejätte bra, men det var den verkligen! Om ni har sett twilight så tyckte iaf jag att edward cullen var väldigt snygg. Men jag har aldrig tyckt så om zac efron i high school musical men nu tyckte jag precis som jag tyckte om edward cullen. Alltså man blir typ förtrollad. Se den!!

bio

Idag ska jag gå på bio och se "17 again", jag ska gå och se den med elsa & olivia. Det ska bli jättekul!


SNÄLLA

Jag vill verkligen ha födelsedag för det finns så mycket som står på önskelistan
 t.ex. massor med kläder.
Men saken är den att jag fyller år i februari så det är ett tag kvar.

         

Twiggy

JAJAA

Sorry att jag inte har skrivit på ett par dagar, först funkade inte internet och sen nästa dag när det gjorde det så gick det inte att skriva blogginlägg :/ Jobbigt vrickat..

J


gårdagens



Väst - Monki
Jeans - Cheap Monday
Tröja - Marc O Polo
Ballerinaskor - H&M
Jacka - IKKS
Väska - mormors gamla


Förra veckans klädsel


Jeans - Gina tricot
kofta - whyred
tröja - JC
jacka - Anna Holtblad
halsduk - WESC
converse


Mittbena v.s. Sidbena

VAD TYCKER NI?


Saras födelsedag!

Grattis Sara på födelsedagen som sagt,
det här är din dag och hoppas att du kommer gilla den!
Grattis igen!


Måla dags

Igår målade jag lite påskägg, jag kan inte riktigt säga att dem blev fina men, men ändå roligt att visa. Så här kommer dem, haha ! Dem flesta fick bara vara en färg...

Min personliga favorit är den med två gula kycklingar, fast inget ägg blev särkilt fint.

Morgontrött

Nu´är jag på Gotland, kom igår. Sitter i soffan på landstället, väldigt mysigt. Snart ska jag iväg till min  moster och äta påsk middag/lunch med hela släkten. jajaa. Hoppas ni har ett fortsatt trevligt påsklov! Här är en liten bild på påskäggen jag fick av mamma och under det gömdes det lite pengar....



Gårdagens outfit




Tröja - Monki
Stentvättade jeans - Gina tricot

Nätshopping

Jag älskar nätshopping och jag har med det så mycket i min blogg, jag vet jag vet. Kanske lite för mycket men man kan hitta så fina saker på nätet. Dem här två skorna, första från www.forever21.com  och den andra från www.chicy.se  har jag kikat in några gånger och skulle gärna få bäras av mig.


Lunchtime i vemdalen

Nu ska jag äta lunch, inte så hungrig men det är bra att äta så man får mer krafter (enligt pappa). Sen åker jag ut i backarna igen så jag kommer att blogga ikväll det ska jag försöka att lova men jag lovar inte helt. Det här har hittils varit en jätte bra dag i vemdalen!

Kort inlägg från bilen

Nu sitter jag i bilen påväg till vemdalen! Är snart framme eller iaf om en timme och ikväll slänger jag säkert in något mer inlägg. Batteriet är snart slut eftersom man inte har nått uttag i bilen. Tog lite bilder med webbkameran men dem gick inte att få över till nätet just nu men jag får pröva mer sen när jag kommer fram. Ha det så trevligt! Vi hörs!

Wish u the best,
Josephine

Packat&klart

Eller det är ju inte packat&klart men snart så. Jag kommer att packa alldelles för mycket för sådan är jag. För man vet ju aldrig vad man vill ha med sig och tänk om man kommer på när man är där att den där tröjan skulle passa till den outfitten. Så det är lättare att bara ta med mycket! hehe

Påsklov

Ja nu är det påsklov och jag älskar det! På påsklovet ska jag till Vemdalen och åka skidor och sista helgen innan påsklovets slut ska jag till Gotland där mamma är under hela påsklovet. Vad ska ni göra på påsklovet?


Glad påsk!

Här kommer dagens



Kjol - H&M
T-shirt - Acne jeans
Jeansjacka - Monki
Skor - H&M
Svarta solbrillor - Gina Tricot

Topshop

Nu när jag kollade igenom Kate Moss klädkollektion lite nogare såg jag massor med snygga saker och en utav dem sakerna var den här västen.

vill ha!

Kate Moss

Kate Moss gör en ny kollektion för topshop som är spring&summer collection. Den vill jag gärna se! I den förra kollektionen för topshop hittade jag inget som jag riktigt fastnade för men jag hoppas att jag gör det den här gången.


Bloggen

Nu har jag haft min blogg i nästan 2 veckor och nu undrar jag Vad tycker ni om min blogg? Hoppas att ni tycker om den och att den är rolig!


SY SY SY

Jag rotade igenom garderoben igår och hittade massor med kläder jag inte ville ha/andvänder, så jag bestämde mig för att göra nytt och sy om. Har tagit bilder men hittar inte sladden så ni kommer få se förändringarna. Har bara gjort några men vissa blev bra och vissa inte.

Stackarns rackarns

Tycker så synd om elsa för när vi var på bryggan så tappade hon sina solbrillor i vattnet och man såg dem sjunka ner, det var tragiskt! Så det var ju liksom inte bra... Tur att dem inte var jättedyra iaf.

DAGEN

Idag var jag med elsa och hon ska ladda upp massor med flashiga bilder som vi tog, haaha. Fast hon har inte gjort det en så det får väll bli imorgon. Så dagens får komma imorgon, så det kommer kanske två imorgon!


RSS 2.0