H&M

Jag brukar typ aldrig köpa på H&M längre förutom underkläder och skor som dem har vädligt snyggt sortiment av. Men jag nu har jag hittat två saker som är ubersnygga.



Skinnjacka?

Är det någon som har en bra idé på en snygg skinnjacka(helst med nitar kanske lite mc-stuk) för jag hittar ingen i någon affär. Jag är rädd att dem man köper på nätet inte ser lika fina ut sen när man får hem den. Jag skulle helst vilja ha en ljusbeige som chicy.se's sort men det går bra med svart!

Tradera

Jag var just inne på tradera och hittade tre godingar som jag verkligen vill ha. Säger inte vilka för det är ju bra om så få vet om det för då går det för mindre pris.

20.10

Nu har jag precis kollar klart på Ebba&Didrik. Det väcker minnen för det kollade jag på när jag var liten så mycket. Fast nu tycker jag inte att det är lika bra som förut. Det ändå som typ är roligt är när pappan säger till ebba om hennes lärare(kvinna) var snäll, då säger ebba: Nej, men min magister är ganska sexig. haha så jävla kul och pappan tappar typ hakan och ebba är ju liksom bara 9år. Fast sen säger hon att hpn skojade som tur var.

wish you the best/ J

BIKBOK

Jag var inne på bikbok och hittade dom här godingarna som jag tänkte visa för er.

Underdelar:

Tröjor:

Koftor/Jackor:

Accessories:

Fortfarande sjuk

Nu ligger jag här hemma i sängen och är ensam hemma, har riktigt tråkigt och det är inget bra på TV. Vet ni vad man kan göra när man är sjuk? Måste göra matteläxan men det gör jag senare idag orkar inte göra det nu...
Jag är inte lika snuvig längre men min hosta har bara blivit värre och mamma säger att jag nog måste vara hemma imorgon också och det vill jag verkligen inte för det är så tråkigt.

WISH YOU THE BEST/ j

21.36

Har inget att göra, är trött men ändå inte... Hostar hela tiden, det känns som att det är kruphosta men det är inte det. Hoppas att ni har det bättre. Slänger upp en gammal bild sen februari på en liten middag. Rolig bild eller jag ser rolig ut iaf.


Från vänster: Sara, Ida, Frida, jag och Emma

Wipeout och Merci

Nu kollar jag på wipeout och äter merci, mums. Det är paus nu. Jag tycker att det är kul ibland med hur folk ramlar på dem där stora röda bollarna. Okej jag är väll en sån där som skrattar när folk gör illa sig lite. Kommer inte på vad det heter men jag har det på tungan. Nu börjar Wipeout igen. PROSIT, ojojoj jag nös om ni inte vet om det så är jag väldigt sjuk som jag skrev i det andra inlägget. Ha en fortsatt trevlig kväll och hoppas att ni inte blir sjuka för det är inge kul!

Wish u the best/ J

Från liten till stor...

Alla från nuknuk.se

Partyväska - 199kr

liten väska - 249kr

Mellanstor väska - 499kr

Stor väska - 349kr

Jag vet att den stora inte ser så mycket

större ut men det är bara en mindre bild


Facebook

Jag var inne på facebook idag och då fick jag ett test av en kompis av villken skosort man är och min skosort blev den här och det stog även en liten text under om hur jag är enligt testet. Jag tycker är väldigt bra och jag diggar att testet tycker att jag är så. Enligt mig är den här skon väldigt cool och det skulle vara kul att ha den!





You have a bold, bright personality that shines through in everything you do.You are a risk taker
and enjoy the shock value of what you do in life.


Sommaroutfit



Sommarmode outfit kan se ut såhär:

gladiatorskor med nitar - forever21.com: Gladiatorskor kommer vara sommaren drog på fötterna och dem blir ännu snyggare med nitar.
Orange pastellfärgad Tröja - Net-a-porter.com: Pastell i olika färger är bara för fint, det här var den ända pastellfärgade tröjan jag kunde hitta men jag tyckte den var väldigt fin.
Volangblommkjol - bubbleroom.se: Jättesnyggt och fint med blommigt till sommarn både på huvudet och på kroppen.
Läder väst - Chicy.se: Jag tycker lädervästen gör den här outfitten lite tuff och det är även fint med jeansväst.
jeansväska - chicy.se: Jag ville ha en jeansväska till den här outfitten för att jeans kommer synas mycket nu till sommaren i olika tillfällen och jag inte hade nått gjort av jeans. Jag hittade bara den här jeansväskan som kanske inte var så jättefin men helt okej.

Sjuk...

...Jag är sjuk faktiskt väldigt sjuk och det blev inget med Frida igår för jag vill inte smitta henne. Jag har jätte ont i halsen, hostig och så himla snuvig så det inte är sant alltså. Ja det är faktiskt synd om mig tycker jag. Jag kan inte gå till skolan imorgon enligt mamma. Lite synd tycker jag för man missar så mycket jobb men jag förstår att jag inte kan gå för då blir jag bara sämre. Men men nog pratat om mig. Vad har ni gjort i helgen? Har ni haft det bra? Igår så var det ju earth hour och hemma hos mig var det mörkt väldigt mörkt. Saken är den att jag är jag är mörkrädd så det är ingen höjdare för mig. Hade ni det också mörkt hemma?

Wísh u the best / Josephine

12.45

Nu snart ska jag gå och köpa godis och hyra film, har twilight kommit ut som hyrfilm än? För om den har det skulle jag nog vilja hyra den för jag har sett den en gång på bio och det var lungt den bästa filmen i världen den ägde ju och han huvudrollen är ju så jäkla snygga alltså. Jag hoppas att den finns! Ska ringa frida snart och se om hennes basketmatch är slut eller när den är det och fråga om vi ska träffas eller ej.... Puss på er, hejdå!

Wish u the best / J

Top 3 skor

 Mina top 3 i skor som jag jättegärna vill ha är:


Från deichmann, ursnygga!


Svart converse, köpte precis ett par vita men tycker dem svart är så snygga också, vill ha!


Sko från H&M och jag tycker den är så fin både till vardagen och fest!

Earth Hour

Nu allihopa kl.20.30 till 21.30 ikväll ska man släcka alla lampor och stänga av strömmen! Ett tips vad ni kan göra under tiden är att spela ett spel t.ex. spela kort eller läsa en tidning eller bara slappa. Man kan ju också äta en sen middag och bara ha tända ljus så man ser vad man äter.


Hejhej!

Förlåt att jag inte la upp något inlägg igår men min dator funkade inte och allt gick bara fel och så. Igår efter skolan gick jag med några kompisar och vi köpte lite glass och jag köpte en ben and jerrys glass ni vet wich som säljs för gb glassarna och det är andra gången jag äter den och det är världens godaste glass! Jag kan lägga upp en bild på den glassen för er som inte vet villken det är i det här inlägget. Sen gick vi och kollade i lite affärer och kollade runt . Efter det träffade jag en annan kompis som heter Frida och vi gick också lite på stan och jag köpte en present till en kompis och har gjort illa sig och det gjorde frida också. Frida köpte också en ny mobil, det var en sony ericsson och den var silvrig men jag vet inte vad sorten hette för jag är inte så bra på såna saker, hehe. Vi skulle igentligen sova över men vi valde att göra det lör-sön istället för det passade oss bättre. Ja det var väll min dag igår men vi ses!


vill ha

Jag var inne på http://chicy.se och hittade den här jackan som jag verkligen vill ha!


ljusbeiga nitläderjackan - 989kr


My day

Min dag har varit mysig och så och jag har bara tagit det lungt och nu är jag hemma. Vår bildlärare var sjuk så vi fick i uppgift att ta lite vårbilder och den bästa utav alla bilder alla hade tagit skulle vara med på skolans hemsida. Mina bilder blev inte så fina. Jag gick med min kompis Katja (http://katjakatja.blogg.se). Vi gick på Djurgården och det var väldigt mysigt och roligt. Vi gick förbi grönan och vi såg den nya bergochdalbanan ' insane' och jag tyckte att den såg väldigt insaneig ut! Vet inte om jag vågar åka den faktiskt... jag är en fegis jag vet. Jag slänger upp några utav bilderna jag tog men dem är tagna med min mobil så att dem är inte så jättefin bild på, menmen det får va så.








 och en till...


 Ja det var allt hejdå!
// Josephine


Hemgjort

Jag gjorde en klänning(stor t.shirt) på syslöjden som jag inte blev så himla nöjd över så jag gjorde om den lite här kommer lite bilder! :


Från början såg den ut såhär.


Men den blev istället en kort liten tröja,


och en kjol som sitter i midjan!

Laggdator

Min dator laggar och det går inte att få över bilder från kameran som alltid har funkat, men jag ska se om det funkar senare ikväll annars får jag pröva imorgon istället. Ååh vad jag blir galen!

Today's Outfit


Spetströja - Bikbok
Jeans - Cheap Monday
Svart linne - Monki

Våffeldagen

Tjoolahopp!
Idag har jag varit hos min kompis Elsa med Julia, men bara ett litet tag för sen åkte jag hem och köpte våffelsmet, grädde och sylt för det är ju VÅFFELDAGEN! Jag tycker att det är väldigt bra att våffeldagen finns för jag älskar verkligen våfflor det är så himla gott. Har lite läxor jag ska göra så det kommer efter det här inlägget förhopningsvis, fast det är inte så jättemycket. Jag slänger kanske in dagens men vi får väll se... Vad har ni gjort idag då?
Nu kommer jag inte på något mer att skriva men, men. Hejdå!

Wish u the best// Josephine


nuknuk


Jag var inne på www.nuknuk.se och kollade lite och så så jag den här söta leopard-partyväskan för 249kr som jag gärna skulle vilja ha i min hand!

21.37

Hejhej alla som läser det här! Min dag har sätt ut såhär, att efter skolan gick jag med en kompis till mig som heter Elsa www.bri.webblogg.se . Vi gick till H&M och jag köpte ett par skor som jag visar här nedan! Sen var jag tvungen att åka hem för att tråna inför dansen som jag precis har varit på. Eller alltså jag har dushat nu så jag ser helt ful ut för det gör jag verkligen när jag har dushat, det är en sak som är sant, hehe. Nu kollar jag på Desperate Housewives fast det är paus. Har ni sett den nya typ mjukostreklam, den är verkligen inte rolig nu när det är en vuxen som slänger tallriken i golvet och sen börjar dansa. Jag tyckte att den vara mycket bättre när det var ett litet barn för då skrattade jag nästan varje gång. Nu kommer jag inte på något annat att säga eller alltså skriva men jag kanske, kanske slänger in ett till inlägg ikväll men man vet aldrig, annars kommer det fler imorgon! Nu börjar Desperate Housewives så hejdå!

/ Josephine! :D

Dagens köp


Skor - H&M endast 149kr och finns även i cerisrosa!

Dagens!


Kjol - Monki
T-shirt - JC
Kofta - Gina Tricot (klippte av armarna på koftan)
Strumpbyxor - H&M
Skor - H&M
Väska - Guess

Sofis Mode

Hejsan igen! Jag gillar att läsa modetidningar men min favorit är såklart Sofis mode som jag köpte bla idag så jag skickar med lite bilder på saker jag gillar i tidningen och som gärna skulle få hamna i min garderob! Det blev ganska många jeansplagg. P.S många bilder är suddiga för det blev något fel med kameran :S hehe


Sofis mode tidningen

Väst - Gina tricot - 349kr, passar till alla tillfällen!

Mockajacka - Jofama - 1395kr

Jeansväst - H&M - 398kr(väldigt suddig men en drömväst)

Jeansjacka - Gina tricot - 349kr, coolt med kort jeansjacka

Kuvertväska - Gina tricot - 129kr (ett billigt fynd)

Armband - Vero Moda - 130kr, snyggt med nitar!

Jeans - H&M - 498kr, fint med lång dragkedja!

Kjol - H&M - 298kr, passar både till vardag och fest!

Skor - Forever21 - ca 300kr, frans forever frans!

Hejsan!

Hejhej allihopa! Nu sitter jag här vid datorn och kollar lite på cityakuten men inte så noga. hehe...
Juste jag måste gå in på facebook och fixa en sak menmen det får jag göra sen efter det hära! Hoppas alla som läser min blogg gillar den, vad tycker ni om bloggen? Hoppas att den är rolig att läsa och kolla på! Ska lägga upp ett till inlägg efter det här om lite mode eller vad man ska säga, så om det inte har kommit än och du läser det här så kommer det nog snart. Nu måste jag fixa det andra inlägget men vi ses hejdå!

/ Josephine

Josephine klär sig bra


Josephine Bornebush i ett lysande chanel fodral!

Josefin Crafoord i en 80-talinspererande blus.

20.47

Hejsan svejsan alla läsare! Nu sitter jag här i soffan och bara tar det lungt med min kompis Frida (http//:www.fridascdagbok.blogg.se). Vi kollar på Robinsson, inte för att vi är så inne i det men ändå! Jag tycker att det är ganska likt förra gången Robinsson var för dem gör ju typ samma saker. Jag och Frida åkte cykel till Ica och handlade massor med godis, MUMS MUMS!  Vad gör ni för något då?

Efter Robinsson ska vi se på en film och äta ännu mer godis.  Men nu måste jag gå men jag kanske slänger in ett till inlägg sen så kolla in om ett tag om du vill!

wich u the best// Josephine

Outfitts från net a porter.com

Vardaglig outfit:


Fest outfit:
 
Alltså jag har satt ihop med själv. Men alla kläder är från www.netaporter.com


Hejsan alla läsare

Idag har jag varit på stan med Myhanh och haft jättekul men hon var tvungen att gå kl fyra för hon skulle ha basketmatch. Nu ska Frida snart komma hit hem till mig och chilla och sen ska vi sova över och äta gottis så jag kanske langar upp nåra inlägg sen på kvällen och kanske nåra bilder på mig och Frida! Hejdå.


Jag och Frida på nyår, ganska gammal men ändå!


I centrum


I provhytten på H&M, vi prövade varsin klänning och min var zebramönstrat vilket jag tyckte var väldigt fint!


Dem här skorna ska jag köpa imorgon på H&M för endast 149kr och det är klack, riktigt billigt. köp dem köp dem!

Lite bilder från min dag med Myhanh!


 
Mysigt Mysigt!

Dagens



Skor - convorse
stor skorta - peak peformance
strumpbyxor - twilfit
vitt linne - H&M

Snyggt klädda enligt mig

Det finns så många kändisar som klär sig bra tycker jag men jag har valt tre som klär sig väldigt bra och här kommer lite bilder på dem!


Mischa Barton

Kate Moss

och Agyness Deyn

Nakkna för weekday

Nakkna har gjort lite kläder för weekday villket jag tyckte var väldigt fina och här är en utav tröjorna!

09.42

Godmorgon allihopa!
Idag ska jag vara med Myhanh och vi ska gå på stan och ha jätte kul! Nu sitter jag här och kollar på tv och är inne på datorn som jag snart måste stänga av för att hinna. Aja men vi ses hejdå!

Godnatt!

Nu ska jag gå och sova snart eller iallafall stänga ner datorn. Det känns som om det har varit en jättelång dag alltså verkligen. Idag är min första dag jag bloggar för jag skapade den här bloggen idag och jag har faktiskt redan gjort 9 inlägg villket jag tycker är väldigt bra! hhaha. Nu äter jag lite ostbågar, i love them! vem gör ej ? he. Men nu måste jag gå men jag skickar med en liten bild på ostbågar. Mums!


tygväskor från forever21








Så otroligt fina, skulle vilja ha alla!

Satsa högt


Sko från asos, satsa på klackar med spännen riktigt snyggt!


Höga ljusbruna skor från forever21.


Ljusbeiga skor från H&M

Outfit


Kofta - Zara
Jeans - Gina tricot
Linne - Monki
armband -

Inköp



Jag köpte de här vita snygga convorsen som verkligen kommer att missbrukas!


Även dem här gladiatorskorna från monki fick köpas.


Dem här ballerinaskorna från H&M fick också följa med hem. Kostar endast 129kr och är snart slut i butikerna så skynda fynda!

18.41

Idag var jag på stan med min pappa, det var jättekul! Vi shoppade hehe bara till mig ... Sen så fikade vi också!
I nästa inlägg ska jag visa vad som hamnade hje

NY BLOGG!

Hejsan och välkommen till min nya blogg!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0